Despre Black Motors

Black Motors este un marketplace auto care comercializeaza masini second hand alese si verificate de profesionisti. Locul in care clientul este intampinat de consilierii auto cu profesionalism, transparenta si flexibilitate.

Fiecare autoturism aflat in portofoliul nostru poate fi verificat de catre posibilul beneficiar in baza seriei de sasiu, intregul proces fiind foarte transparent si sigur. Indiferent ca te afli in Bucuresti sau alt oras din Romania iti putem asigura transportul masinii tale preferate aproape de tine.

Nu ai identificat masina perfecta la Black Motors? Nimic mai simplu: vei avea ocazia sa iti comanzi prin intermediul nostru masina mult preferata. Reprezentantii auto te vor indruma in alegerea potrivita nevoilor tale!

CE SPUN CLIENTII

La Black Motors am apreciat sinceritatea și transparența cu care mi-au prezentat fiecare mașină din parcul auto! Nu m-am simțit presat să iau o decizie și am avut timp să analizez opțiunile și să pun întrebări. Stocul lor de autoturisme este numai cu modele frumoase, dotate si cu un raport calitate-pret foarte echilibrat.

Teodor

Este ca un marketplace auto cu masini Audi foarte bune. Tot procesul de achizitie s-a desfasurat cu transparenta, profesionalism si o comunicare eficienta cu echipa.

George

Sunt fan AUDI ALLROAD si m-am decis cu greu ce anume sa aleg. La Black Motors mi-a usurat sarcina consultantul lor si am reusit sa fac cea mai buna alegere. Urmatoarea masina tot de aici o voi achizitiona.

Ionut

Am recomandat tuturor prietenilor sa vina aici si sa „admire” masinile foarte bune tehnic si sa discute deschis cu cei de aici. Singurul „repros” pe care il am este ca asteptarea a fost lunga pentru o masina la comanda din cauza situatiilor actuale ( pandemia), dar nu a fost vina echipei. In rest totul a decurs foarte bine.

Bogdan

Pe lângă calitatea mașinilor, serviciul pentru clienți a fost impresionant. Echipa Black Motors a fost mereu disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și a oferi sfaturi în procesul de achiziție. A fost clar că le pasă cu adevărat de satisfacția clienților lor.

Catalina

Experiența mea a fost excepțională, iar mașina pe care am cumpărat-o s-a dovedit a fi o alegere excelentă. Mulțumesc Black Motors pentru serviciul calitativ și pentru că mi-ați făcut procesul de cumpărare atât de plăcut.

Alexandra

Calitatea mașinii pe care am achiziționat-o a fost excelentă. Echipa de la Black Motors pune un accent deosebit pe calitate și siguranță, iar asta s-a reflectat în mașina noastră. Multumim

Andrei

Echipa de laBlack Motors a fost mereu disponibilă să răspundă la întrebările mele și să mă îndrume în alegerea perfectă pentru nevoile mele. Au oferit, de asemenea, opțiuni de finanțare care au fost potrivite pentru bugetul meu.

Eugen

De la momentul în care am cumpărat mașina, aceasta a funcționat fără nicio problemă. Este evident că Black Motors pune un accent real pe calitate. M-am simțit pe mâini bune de la început până la sfârșit.

Mihai

Când am decis să achiziționez o mașină second hand, am avut inițial rezervele mele. Cu toate acestea, experiența cu Black Motors a fost cu adevărat bună. Am fost impresionat de profesionalismul și dedicarea echipei lor. Totul a decurs foarte bine!

Raul

Pot spune că Black Motors a depășit cu mult așteptările mele. Și nu doar că am achiziționat o mașină second hand de încredere, ci am câștigat și un partener pe termen lung în ceea ce privește îngrijirea și întreținerea vehiculului meu. Ii recomand !

Patricia

BRANDURI POPULARE

NOUTATI AUTOTURISME